Ota yhteyttä

Ajanvaraukset ja yhteystiedot

Auto-Reko

AUTOKORJAAMO KOKKOLA

Y-tunnus
2505626-2

Puhelin
Tommi Reitti 040 595 1109
tai  050 544 0288

Sähköposti
paivi.reitti@autoreko.fi

Avoinna
Arkisin 8.00 – 17.00

Käyntiosoite
Huhdantie 43 B (sama kuin Ouluntie 27)
67100 KOKKOLA

Laskutus ja markkinointi
Päivi Reitti
040 559 5021
paivi.reitti@autoreko.fi

Verkkolaskuosoite                                                                                              Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)                            Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003725056262

 Sähköpostiskannauksen osoite:
003725056262@procountor.apix.fi
– lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Tietosuojatiedote

Tietosuojatiedote!

Tallennamme ja käytämme henkilötietojasi tehdessämme laskutussopimuksen kanssasi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun teet tai harkitset tekeväsi laskutussopimuksen kanssamme ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen.

Noudatamme lakisääteisiä velvoitteita, joita on muutamia lueteltu alla:

  • Laki verotusmenettelystä
  • Kuluttajasuojalaki
  • Luottotietolaki
  • Tietosuojalaki

Mitä henkilötietojasi tallennamme ja käytämme laskutusasioinnissa? Tallennamme asiakasrekisteriin/laskutusohjelmaan nimesi, yhteystietosi, henkilö-/y-tunnuksen, autosi merkin ja rekisteritunnuksen. Käytämme henkilötietojasi tarjotessamme sinulle maksupalveluja (laskutus), luottokelpoisuuden arviointiin sekä jäljellä olevan velan perintään. Keräämme tiedot silloin, kun täytät kanssamme laskutussopimuksen tai tilaat tuotteita ja palveluja meiltä. Käytät verkkosivustoamme tai sähköpostia asiointiin kanssamme (nimi, osoite, puhelinnumero, auton merkki ja rekisteritunnus). Henkilötietoja käsitellään vain siltä osin kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoituksen kannalta. Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

Kuinka kauan tallennamme henkilötietojasi? Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen kannalta, minkä vuoksi tietosi tallennettiin ja niitä käytettiin sekä laki rekisterinpitäjältä sitä edellyttää.  Jokaisella on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa ja pyytää tietojen poistamista rekisteristä. Kirjallinen ja allekirjoitettu tai muulla luotettavalla tavalla varmennettu pyyntö tulee toimittaa rekisterinpitäjän henkilörekisteriä hoitavalle henkilölle. Ennen tietojen luovuttamista tai poistamista henkilöllisyys varmistetaan kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Jokaisella, joka havaitsee, että hänen rekisterissä olevat tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai niitä on käsitelty rekisterin käyttötarkoituksen tai soveltuvan lainsäädännön vastaisesti, on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista, estämistä, rajoittamista tai poistamista. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi luovuttaa henkilötietojasi. Ota huomioon, että jatkamme henkilötietojesi käyttämistä esimerkiksi kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi tai, jos laki edellyttää meidän tekevän niin. Vaatimus tulee esittää kirjallisesti ja toimittaa rekisterinpitäjän henkilörekisteriä hoitavalle henkilölle. Henkilöllä, joka havaitsee, että hänen EU:n tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiaan on loukattu, on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille. Lainsäädäntö, muiden henkilöiden tietojen suojaaminen sekä liiketoimintamme ja käytäntöjemme huomioon ottaminen voi kuitenkin rajoittaa tiedonsaantioikeuttasi.

Kolmannet osapuolet ja henkilötietosi! Tallennamme ja käytämme henkilötietojasi, joka on peräisin kolmansilta osapuolilta kuten luotonhallinta yrityksiltä, vakuutusyhtiöiltä sekä muista julkisista lähteistä ja rekistereistä saatu tieto. Tallennamme ja käytämme kolmansilta osapuolilta saamiamme tietoja esimerkiksi henkilötietojesi oikeellisuuden tarkistamiseksi, autosi tietojen tarkistamiseksi ja luottokelpoisuuden arvioimiseksi. Päivitämme näitä tietoja säännölisesti.

Kolmannet osapuolet, joille jaamme henkilötietosi! Jaamme henkilötietosi ulkopuolisille kolmansille osapuolille, mikäli haluat tehdä laskutussopimuksen kanssamme. Tällöin tiedot tallentuvat asiakasrekisteriimme ja luovutamme henkilötietosi tilitoimistollemme, vakuutusyhtiöille sekä tarpeen vaatiessa luotonhallinta yritykselle. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet! Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisteri sijaitsee kulunvalvonnalla suojatuissa tiloissa. Rekisterin käyttö on luottamuksellista ja käyttöoikeus on rajattu vain rekisterinpitäjän henkilörekisteriä hoitavalle henkilölle sekä yrityksen omistajalle, joiden asema ja tehtävät edellyttävät käyttöoikeutta. Edellä mainituilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus.